Over Mij

Ergens in 2013 ben ik begonnen met het verzamelen van processoren. Ik hield de gegevens van de verzameling bij in een excel sheet. Verder deed ik er helemaal niets mee.

Misschien wel redelijk laat om met een verzameling te starten aangezien ik de 50 reeds gepasseerd ben maar ja, beter laat dan nooit nietwaar?

MIjn andere hobbies zijn Ducati motoren (ik rijd zelf ook) en wegrace. In de wegrace ben ik actief als technisch official maar op de website wil ik het voorlopig bij processoren laten.

Om er iets "meer" mee te doen bouw ik er nu een website omheen. Op- en aanmerkingen en tips zijn van harte welkom. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.

Geschiedenis van het project

In 2012 sloopte ik een paar oude pc's en besloot spontaan om de cpu's te bewaren. Gegoogled om over deze cpu's iets meer achtergrondinformatie te vinden en daarbij kwam ik terecht op CPU World. Toch wel interessante materie: processoren. Langzaam maar zeker (vooral langzaam) werd de verzameling ietsje groter en inmiddels bezit ik een kleine 100 chips (85 verschillende). Voordeel van zo'n verzameling is dat je een reden hebt om een website te bouwen, iets wat ik jaren geleden al wilde maar nooit een onderwerp voor had.